OVER MIJ

Mijn naam is mr Frank Hans Gart (Amsterdam, 1970). Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb daarna enkele jaren voor één van de grootste rechtsbijstandsverzekeraars van Nederland gewerkt. Daarna ben ik in 1999 beëdigd als advocaat.

Ik heb sindsdien op twee middelgrote advocatenkantoren (in de Randstad en in Friesland) in loondienst en vanaf 2007 in diverse samenwerkingsverbanden als zelfstandige, mijn zeer ruime ervaring als advocaat in de algemene praktijk opgedaan, zoals personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, contractuele geschillen etc. etc. De laatste jaren is mijn advocatenpraktijk toegespitst op asielrecht en het psychiatrische patiëntenrecht.

Ook is een belangrijk onderdeel van mijn praktijk gebleven het personen- en familierecht. U kunt bij mij terecht voor vragen of adviezen met betrekking tot omgangsregelingen, een ouderschapsplan, geschillen tussen ex-partners over de gezagsuitoefening over de minderjarige kinderen, alimentatie. Verder word ik regelmatig benoemd tot bijzonder curator over minderjarigen om de rechtbank te adviseren in procedures over afstamming en erkenning.

Cliënten vinden mij een plezierige en informele advocaat die aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel heeft staan. Ik kan cliënten vaak to the point en laagdrempelig een analyse van hun zaak geven. Ik ben redelijk als het kan, maar hard als het moet.

Ik vind het belangrijk dat cliënten makkelijk met mij in contact kunnen komen. Mocht een telefonische oproep onverhoopt niet beantwoord kunnen worden, dan probeer ik dezelfde dag nog terug te bellen.

U kunt met mij afspreken op locaties in Drachten of Leeuwarden, of in overleg desgewenst bij u thuis of op uw werk.

Tot slot nog een paar weetjes over mij op persoonlijk vlak: ik ben getrouwd en ik heb studerende kinderen. Ik ben verder gecertificeerd Kok Niveau 2 en ik ben WRM bevoegd rijinstructeur voor het rijbewijs in de categorie B.

Adres

Postbus 476
9200 AL Drachten

Telefoon

06 466 00 741

Mail

info@gart-advocatuur.nl